У Чернівцях директор «Житлосервісу» погрожував вбивством політологу, депутатці міськради та громадському активісту

01.12.2021

Громадський активіст Ярослав Величко опублікував в мережі Фейсбук відеозапис, на якому директор управлінської компанії ПП «Житлосервіс» Тарас Меленчук, погрожує громадському активісту та депутатці від «Народного контролю» Яні Брус.

«Директор «Житлосервіс» прямо погрожує фізичною розправою мені, та депутатці Брус Яна. Прошу правоохоронців ознайомитися з цими відео, та дати оцінку», – підписав відео Ярослав Величко.

ПП «Житлосервіс» займається прибиранням на території мікрорайону «Гравітон». Ярослав Величко в розмові зазначив, що підприємство погано прибирає на «Гравітоні», у відповідь Тарас Меленчук почав погрожувати.

«Я тебе найду і ми з тобою так класно поговоримо і ти поплутаєш все у цьому житті разом з Яною Брус. Деякі люди зроблять з тебе дєвочку», – сказав Тарас Меленчук.

Згодом Тарас Меленчук знову зателефонував громадському активісту і перейшов до прямих погроз.

«Давай вискочимо з тобою один на один, я тобі поясню твою помилку у житті. Дарагой б…, хорошо говори бо я тобі вирву око»

Пізніше політолог Михайло Шморгун також опублікував переписку з директором «Житлосервісу», який у цей же вечір і йому погрожував вбивством.

«Видно Роман Васильович мені привіт передає. Мало йому побитих активістів . Ну ну. Альтернативно», – написав Михайло Шморгун.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини