Клічук запропонував Яриничу очолити комунальне підприємство

01.12.2021

Депутат «Народного контролю» Михайло Яринич погодився взяти на себе відповідальність та очолити «Чернівцітеплокомуненерго»

Сьогодні на сесії чернівецької міської ради вкотре підняли питання фінансової дотації комунальних підприємств. Натомість депутат «Народного контролю» Михайло Яринич запропонував зазначати в проєкті рішення, що фінансова підтримка надається внаслідок неефективного управління.

«Рік пройшов, а нікуди не ділись збитки на комунальних  підприємствах. Мер організував інший менеджмент, провели аудити, призначили керівників, які б справлялись з обов’язками, однак продовжуємо дотувати підприємства», – зазначив Михайло Яринич.

У відповідь міський голова Чернівців Роман Клічук запропонував депутату очолити будь-яке комунальне підприємство.

«Я думаю за рік можна вивести їх в плюси, якщо ви можете, будь ласка, приходіть на любе комунальне підприємство і допоможіть», – наголосив мер.

Михайло Яринич заявив, що готовий взяти на себе відповідальність та очолити найбільш проблемне комунальне підприємство «Чернівцітеплокомуненерго».

«Дякую за пропозицію, я готовий долучитись до цього, якщо у вашій команді не вистачає кадрів щоб ефективно організувати роботу, я готовий підставити вам пече.

Я заявляю, що готовий взяти на себе відповідальність, очолити «Чернівцітеплокомуненерго» і вивести його на відповідний рівень. Зараз воно є найскладніше комунальне підприємство, розуміємо що робиться зараз з газом. Призначте мене керівником, я гарантую що буде порядок на цьому підприємстві, не потрібно буде їх дотувати, і ми виведемо його на відповідний рівень», – зазначив Яринич.

Роман Клічук виявився не готовим, що депутат не побоїться очолити важке комунальне підприємство, тож одразу забрав свої слова назад.

Нагадаємо, що міський голова Роман Клічук змінив усіх керівників комунальних підприємств. Більшість з них пов’язані з партією мера «Єдиною альтернативою» або є однокласниками, друзями чи сусідами Клічука.

Раніше, керівник «Чернівецького тролейбусного управління» розповідав, що його змушували призначати керівниками лише людей причетних до «Єдиної альтернативи».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини