Мешканці Чорнівки хочуть свого старосту, а не тих людей, яких протискує Клічук, – Антоніна Бабюк

30.11.2021

Вже рік два села Чернівецької ОТГ залишаються без своїх представників у міськраді через ігнорування їх проблем з боку мерії

Мер Чернівців продовжує ділити мешканців громади на своїх і чужих. Таку думку висловила депутатка чернівецької міської ради Антоніна Бабюк в ефірі програми «Після новин» на телеканалі «Чернівецький промінь» обговорюючи проблему обрання старост в селах Чорнівка та Коровія.

Вже рік два села Чернівецької ОТГ не мають своїх представників у ратуші. Мешканці сіл Чорнівка та Коровія обурені через таку ситуацію. А чорнівчани навіть прийшли на сесію міськради через ігнорування мером їх проблем.

Затягування з призначенням старост цих двох сіл пов’язане з тим, що Роман Клічук хоче призначити на цю посаду підконтрольну собі людину, однак селяни проти.

«Мешканці цих сіл не хочуть на старосту тих людей, яких протискує мер Клічук. Тому що вони не хочуть людей ззовні, вони хочуть людину, яка є їхньою, яка живе в їх селі, яку вони знають.

Має бути старостою села людина, якій довіряють мешканці і яка буде відстоювати інтереси цих мешканців. Неможна нав’язувати своє бачення і свою кандидатуру цим людям. Мешканці Чорнівки показали, що вони не допустять цього», – переконана Антоніна Бабюк.

Після того як мешканці Чорнівки на сесії міськради пригрозили перекрити сміттєзвалище, міський голова таки почав процедуру обрання старост і видав необхідні документи.

Однак наближені до мера люди продовжують роботу з дискредитації кандидатів, яких обрали мешканці цих сіл. Депутатка Антоніна Бабюк зазначає, що мер продовжує ділити громаду на своїх та чужих, замість того щоб нарешті стати мером для усіх чернівчан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини