Стало відомо які партії чернівецької облради не підтримали заборону «ОПЗЖ» та «Партії Шарія»

29.11.2021

Сьогодні депутати чернівецької обласної ради з третьої спроби проголосували за звернення до Президента України, Верховної Ради, Мінюсту та РНБО щодо підготовки законопроєкту про заборону діяльності політичних партій «Опозиційна платформа «За життя» та «Партія Шарія».

Два попередні рази голосів для прийняття рішення не вистачало, голосування зривала партія голови облради «Аграрна партія», а також кілька депутатів з різних фракцій більшості.

Проте сьогодні рішення таки прийняли. «За» проголосувало 38 депутатів.

Не підтримали рішення, як і раніше, 5 депутатів «Аграрної партії» та 3 депутати фракції «За майбутнє». Ці 8 депутатів не голосували. Ще 4 депутатів «ОПЗЖ» проголосували «Проти». Один депутат цієї політичної сили Василь Онофрей, витягнув картку під час голосування.

Нагадаємо, що партія «ОПЗЖ» в чернівецькій облраді входить в коаліцію голови облради Олексія Бойка разом з партіями «Європейська солідарність», «Єдина альтернатива», «Аграрна партія» та «За майбутнє».

Коментарі
  • И что жить стало лучше жить стало веселей. Никакой юридической силы обращение не имеет. Партия Шария и ОПЗЖ становятся от этого известней. Зато депутаты облсовета показывают какие они крутые. Что могут писать, какое снимать кино, и какие партии или организации регистрировать. И

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини