Моторошно: пасажири літака Чернівці-Київ описали враження від польоту 50-річним повітряним судном

29.11.2021

Замість 10-річних літаків АН-148 компанії «Air Ocean» з Чернівців рейс виконували 50-річні АН-24 авіакомпанії «Мотор-Січ»

Вчора чернівчани та гості міста, які планували скористатись послугами нової авіакомпанії «Air Ocean» були дещо здивовані, адже замість обіцяних нових літаків, їм довелось летіти 50-річними АН-24 авіакомпанії «Мотор-Січ».

Анастасія Головченко в мережі Фейсбук описала свій політ і зазначила, що було моторошно і не зручно.

«Часом смішно, часом моторошно. Відчула весь звуковий спектр триллерів. Без нагадування Укрзалізниці не обійшлося, шторки на ілюмінаторах – окремий вид мистецтва. А ще… треба якось законсервувати ту дивну суміш запахів для наступних поколінь. Така, знаєте, радянська амброзія. Супроводжує переважно у старих транспортних засобах і обов’язково є супутником візиту до дитячої поліклініки. Якісь такі асоціації.

На рейс запускали по прізвищу, галочкою відмічаючи у папірці. І видавали вручну заповнені посадкові) Реєстрація розпочалася за 45 хв до вильоту (хоча на сайті компанії написано, що в цей час вона вже завершується) Колінця щемить, голівонька болить, зате швидко) Победа, товаріщі!

А ще …. Поясніть мені непрошареній як це я йшла на AirOcean, а все одно потрапила до МоторСіч?», – написала Анастасія Головченко.

В авіакомпанії «Air Ocean» пояснили, що вчора через метеоумови їх літак не встигав повернутись в Чернівці, тож літак надала авіакомпанія «Мотор-Січ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи