Коли ми обирали Клічука, поліція не чинила перепон, а зараз довелось брати штурмом міськраду, – мешканка села Чорнівка

25.11.2021

Кордони поліції на вході у ратушу не пропускали ініціативну групу села Чорнівка на сесію міськраду де мали розглядати питання обрання старости села

Після вчорашніх зборів жителів села Чорнівка, які міська влада проігнорувала, обурені жителі села прийшли на сесію міськради однак зіштовхнулись з кордоном поліцейських, які не пускали людей у ратушу.

Мешканці вчора визначились із старостою, тож прийшли вимагати від міського голови та депутатів, щоб нарешті почули думку громади села Чорнівка і затвердили їх кандидата. Однак своє право бути почутими довелось в прямому сенсі відвойовувати.  Зрештою чорнівчани таки зайшли в сесійну залу і повідомили меру, що у зв’язку з тим, що він проігнорував мешканців Чорнівки і їх збори, вони приїхали до нього. Однак були неприємно вражені ставленням до себе.

«Коли ми вибирали депутатів, і Вас Роман Васильович, нам поліція не чинила перепони. Сьогодні нам не дозволили зайти до вас. Нам довелось брати штурмом міську раду щоб зайти. Це велике неподобство», – обурилась з трибуни міськради мешканка села Чорнівка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини