Через бездіяльність Клічука люди погрожують перекрити сміттєзвалище і везти сміття під міськраду

25.11.2021

Люди говорять, що втомились від постійного ігнорування їх проблем з боку міської влади Чернівців

Сьогодні на сесію міськради прийшли мешканці села Чорнівка, яке входять в Чернівецьку ОТГ. Міська влада вже рік не може затвердити старосту села, а отже вирішувати проблеми Чорнівки та відстоювати інтереси людей у ратуші наразі нікому.

Мер спробував призначити «свою» людину, однак мешканці села були проти і зібрали 723 підписи за свого кандидата. Проте у ратуші говорять, що ця процедура незаконна, але в той же час не надають жодної юридичної допомоги при наявності штату з 12 юристів.

Мешканці обурені, адже невдовзі буде затверджуватись бюджет на 2022 рік і проблеми села знову не врахують.

«Центральні мости стоять підперті коликами з верби, центральна дорога, якою не можна їхати, яка є небезпечною для життя людей. Ніхто з вас не приходить, я не лише про мера кажу, а і про ваших заступників, які у вас отримують гарну зарплату, а не мою пенсію», – звернулася жителька села до Роман Клічука.

Люди вимагають негайно обрати старостою Івана Дробота, якого підтримали жителі Чорнівки і зібрали 723 підписи. У разі подальшого ігнорування їх проблем, чорнівчани погрожують більш радикально підійти до вирішення проблеми і перекрити проїзд на сміттєзвалище.

«Скільки можна ходити і просити. Більше ми просити не будемо, ми перекриваємо сміттєзвалище і нехай везуть сюди під міськраду сміття, те яким ми дихаємо. Раз нас ніхто не чує і не хоче чути, ми вимушені самі боротись. Як уміємо, так і боремось», – зазначила жителька Чорнівки з трибуни міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини