Чернівці вибрали бізнесмена, який прийшов примножувати свої доходи

24.11.2021

Роман Клічук вже втретє відправився на відпочинок за кордон, цього разу з працівниками своєї фірми «Рома»

Міський голова Роман Клічук знову покинув Чернівці. Мер поїхав у Грузію разом з працівниками компанії «Рома» через 3 дні після того, як повернувся з відпочинку з Коста-Ріки. Про це в ефірі авторської програми «Репліка» розповів телеведучий Святослав Вишинський.

Це вже третій вояж Клічука. За півроку міський голова встиг відпочити в європейській Хорватії, латиноамериканській Коста-Ріці, а в листопаді полетів на Кавказ вирішувати незрозумілі проблеми. Причина поїздки нам невідома, але з власних джерел ми знаємо, що Роман Васильович поїхав не один, а з працівниками компанії «Рома».

Святослав Вишинський зазначає, що мер не дистанціювався від свого бізнесу і компанії, яка досі носить його ім’я. Підприємства і торгові мережі, які показово не сплачують податки до чернівецького бюджету, і далі управляються ним особисто. Увесь свій час міський голова витрачає на розвиток і збагачення підприємств, якими досі володіє.

«Мер недоплачує податки, змінює місця реєстрації юридичних осіб, веде подвійну бухгалтерію, і робочий час на посаді мера витрачає для вирішення питань комерційних компаній. Які за збігом обставин йому досі належать.

Ну що тут скажеш: ми вибрали хорошого бізнесмена, який за роки мерства примножить свої доходи. Компанію «Рома» і мережу «Тайстра» я вітаю з розширенням і збагаченням за рахунок міського бюджету. Чернівецьким виборцям висловлюю щирі співчуття», – зазначає Святослав Вишинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини