У «Єдиній альтернативі» звинувачують Президента у ганебній політиці та «викручуванні рук» громадам

19.11.2021

Депутатка партії Клічука Наталія Дембіцька обурюється, що центральна влада не дала підняти в Чернівцях вдвічі тариф на тепло

У червні міська влада підвищила тариф на опалення у Чернівцях майже вдвічі. Й без того майже непідйомні для більшості чернівчан платіжки, мали суттєво зрости вже з початком опалювального сезону 2021-2022.

Однак наприкінці вересня Президент України Володимир Зеленський ініціював підписання меморандуму з міськими головами. В основі меморандуму була домовленість, що місцева влада не буде підвищувати тарифи на тепло і гарячу воду в цьому опалювальному сезоні в порівнянні з попереднім сезоном. Натомість Кабмін надасть субвенцію громадам на покриття частини витрат підприємств теплопостачання.

Після підписання меморандуму Клічук скасував своє ж рішення про підвищення тарифу на опалення вдвічі і влада повернулася до минулорічних цін на тепло.

Та у «Єдиній альтернативі» розкритикували меморандум підписаний з Президентом  і звинуватили Володимира Зеленського у ганебній політиці та «викручуванні рук» громадам. Про це в одному із чатів чернівецької міської ради написала депутатка міськради з фракції «Єдина альтернатива» Наталія Дембіцька.

«Ну і не слід забувати про ганебну політику теперішньої центральної влади, яка викручує руки громадам, фактично примушуючи зберігати економічно необґрунтовані тарифи», – заявила Дембіцька.

Читайте також: У Клічука говорять про відключення тепла у Чернівцях цієї зими та суттєве підняття тарифу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини