Поліція покриває чиновників? Патрульні відмовились штрафувати секретаря виконкому за порушення правил дорожнього руху

19.11.2021

Секретар виконкому та депутат облради від «Європейської солідарності» Сергій Добржанський припаркував автівку на місцях для водіїв з інвалідністю

Днями секретар чернівецького виконавчого комітету та депутат обласної ради від «Європейської солідарності» Сергій Добржанський припаркував свій автомобіль з порушенням правил дорожнього руху. На вулиці Івана Франка, навпроти ратуші, чиновник припаркувався на місцях для водіїв з інвалідністю.

Фото порушення ми надіслали в патрульну поліцію. Однак там, через добу повідомили, що коли екіпаж приїхав на місце автівки вже не було, тож і реакції ніякої з боку правоохоронців на порушення чиновника не буде.

Журналісти готові були надати фото та відео порушення ПДР де чітко видно номер автівки секретаря виконкому, однак у пресслужбі патрульної поліції попросили надати відео чи фото де видно водія, а якщо таких матеріалів немає, то чиновника не штрафуватимуть.

Попри це патрульна поліція неодноразово виписувала протоколи на водіїв за порушення про які повідомляли у соцмережах виставляючи фото та відеоматеріали, і на яких не було видно водія автівки. Однак у випадку коли правила порушив чиновник ратуші, чомусь закон став безсилим.

Нагадаємо двома тижнями раніше патрульна поліція оштрафувала за порушення ПДР заступника мера Юрія Лесюка. Сподіваємось, що після цього патрульні не отримали вказівки ігнорувати порушення з боку чиновників міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини