Партії Федорука та Михайлішина намагаються ліквідувати

19.11.2021

Перед виборами намагаються «зачистити» конкурентів

Спроби ліквідувати дві чернівецькі партії розпочалися ще навесні. Мова йшла про політсилу Миколи Федорука «Партія чернівчан» та «Команду Михайлішина». Проте зараз ці спроби знову активізувались і днями суд таки прийняв рішення про ліквідацію партії Федорука. По партії Віталія Михайлішина суди наразі тривають.

Скоріш за все, що вибори таки не за горами і це усі учасники політичних процесів у Чернівцях розуміють. Саме тому почали зачищати партії, які потенційно можуть стати лідерами на цих виборах. Кому це вигідно, думаємо, питання риторичне.

Нагадаємо, що саме за мерства Федорука Чернівці в 2008 році стали вперше найкомфортнішим містом України, а сам Микола Федорук чотири рази перемагав на виборах мера.

Вдруге Чернівці визнали найкомфортнішим містом України у 2012 році, коли містом керував Віталій Михайлішин. Також за його керування було реалізовано декілька соціальних проєктів, покликаних на підтримку малозахищених верств населення, які згодом усі припинив його наступник на посаді Олексій Каспрук. Після цього Чернівці більше ніколи не поверталися на лідируючі позиції рейтингу комфортності, і навіть стабільно займали останні місця.

«Команда Михайлішина» зайняла друге місце на місцевих виборах 2020 року і наразі має другу за чисельністю фракцію у міській раді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини