Поки «ковідні» пацієнти мерзнуть в лікарні без тепла, мер відпочиває на пляжах Коста-Ріки

11.11.2021

Віталій Михайлішин переконаний, що міська влада виявилася неготовою до третьої хвилі Covid

Міська влада Чернівців виявилась не готовою і повністю провалила роботу під час третьої хвилі Covid у місті.  Про це в ефірі програми «Після новин» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів депутат міської ради Віталій Михайлішин.

Депутат розповів, що неодноразово застерігав влітку владу щодо ймовірної третьої хвилі захворювання і підготовку чернівецьких лікарень, оскільки  життя людей це саме головне, що може бути. Тому потрібно було в першу чергу забезпечити усі лікарні кисневим обладнанням, ліками, додатковим фінансуванням. Зробити все для того, щоб чернівчани не відчули цю третю хвилю так як це відбулось. Натомість міський голова відпочиває на морі, начальниця охорони здоров’я розвиває свій власний бізнес разом з чоловіком, але не займаються тим чим потрібно.

«На жаль в 4 -ійлікарні немає опалення. Влада сьогодні сказала, що завтра закуплять пелети для того щоб запустити опалення.

Киснева станція стоїть вже 5 місяців у 4-ій лікарні. Нам доповідають чсерез тиждень-два запустять, але вона не працює. Я розумію, що це благодійники встановили її, але потрібно включатися і робити все для того щоб ця киснева станція працювала. Для чогось збирались кошти, для чогось встановлювали її в цій лікарні», – обурюється Віталій Михайлішин.

Народний обранець зазначає, що нинішня влада лише сидить в кабінетах і пише дописи про те, як у місті все добре, але чернівчани результатів їх роботи не відчувають. Тож депутат закликав владу вийти із соцмереж і взятись за роботу.

«Наша влада, це кабінетні працівники, вони бачать зі сторони краще, ніж та людина в своєму напрямку. Вони в кабінетах, вони пишуть дописи, спілкуються в фейсбуці, вони розповідають як все добре. Шановні, візьміться до роботи! Не потрібні ваші надписи підписи, потрібна робота, потрібен результат. Вистачить вже розповідати, які ви хороші кризис-менеджери. Зробіть результат, і цей результат мають відчути чернівчани», – наголосив Віталій Михайлішин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини