Зустріч Клічука з чернівчанами проходила під пильним наглядом бійців «Тигру» та поліції

22.10.2021

Мер боїться чернівчан?

Вчора на «Гравітоні» відбулася зустріч міського голови Романа Клічука та його заступників з мешканцями мікрорайону. Звісно, це добре, що майже через рік свого правління мер згадав за необхідність комунікувати з громадою, проте перестрахуватись не забув і прийшов у супроводі кремезних молодиків.

Кілька десятків мешканців «Гравітону» прийшли розповісти меру про свої проблеми, про наболіле, але міський голова чомусь злякався звичайних чернівчан. Попри те, що мер неодноразово заявляв, що більше не користується охороною, на зустріч з чернівчанами він приїхав у супроводі кількох бійців «Тигру». Також завітали і 6 поліцейських, з яких троє були одягнені «в цивільному».

Бійці «Тигру» також були не у формі і спочатку не «світились» та сиділи поруч на лавицях або ховались біля пошти. А коли на вулиці стемніло вони вже пішли у натовп.

Чому мер так боїться громадян міста? Чому постійно відгороджується від чернівчан то турнікетами, то спецпризначенцями, то «Тиграми»?

Нещодавно міський голова Роман Клічук на брифінгу зазначив, що він нікого і нічого не боїться, але схоже знову злукавив.

Нагадаємо під час передвиборчої кампанії, через якусь міфічну загрозу, мер не виходив з будівлі без супроводу кількох бійців «Тигру».

Згодом спецпідрозділ «Тигр» «Єдина альтернатива» залучала під час блокування приміщення міської ТВК.

Головне фото: ілюстративне

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи