Нардеп Мазурашу просить РНБО ввести санкції проти Порошенка

21.10.2021

Депутат з Буковини назвав експрезидента аморальним типом за брехню і маніпуляції

Народний депутат  «Слуги народу» Георгій Мазурашу, який представляє Чернівецьку область, а також депутат Владлен Неклюдов, підготували запит, щодо введення Радою національної безпеки та оборони санкцій проти лідера «Європейської солідарності» та експрезидента Петра Порошенка. Про це нардепи повідомили на брифінгу у стінах Верховної Ради.

Нардепи зазначили, що Петро Порошенко та його підприємство «Roshen», з 2014 року веде свій брудний бізнес у Росії, в місті Липецьку. Зокрема ще у вересні, тобто кілька тижнів тому, продовжувалася судова тяжба «порошенківської» компанії з податковими органами Росії для того щоб сплачувати податки, що підтверджує, що вони ведуть бізнес, а отже це загрожує Національній безпеці України.

«Вони платять мільйони до бюджету Росії, за які, в тому числі, закуповується зброя і боєприпаси, якими вбивають наших людей», – заявив Владлен Неклюдов.

Буковинський нардеп Георгій Мазурашу, зазначив, що його вражає той цинізм, який панує у діях і риториці нині опозиційних діячів, і в тому числі попереднього Президента.

«Особа, яку я вважаю аморальною – це п’ятий президент України. Якщо комусь щось там нам підказувати конструктивне, ми за це дякуємо. Але точно не йому і не його соратникам. А серед його соратників, нагадаю, це є його попередник Янукович, тому що вони, в принципі, одного поля ягоди. І були політичними соратниками навіть. Точно не йому і не його близьким політичним соратникам розказувати Україні як жити. Тому що він просто не має морального права це робити. Він, на жаль, грабував. Він фактично на горбу у співгромадян сколотив собі статки і просто «жирує» на горбу українців. А при цьому намагається повчати», – заявив Мазурашу.

Також нардеп з Буковини назвав Порошенка аморальним типом, звинуватив у брехні і маніпуляціях та закликав його не займатися розколом України.

«Я би радив таким як Порошенко не забувати ким вони є насправді. Що вони є просто аморальними типами. Якщо вони хочуть чогось доброго для країни, то нехай переведуть свою енергію від маніпуляцій і брехні, в якийсь конструктив, і хай спробують хоч щось корисне пропонувати.

Не можна під правильними гаслами займатися насправді розколом і розвалом нашої країни», – наголосив Георгій Мазурашу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини