Міська влада провалила старт опалювального сезону у школах та садочках

20.10.2021

Діти продовжують мерзнути через недбальство управління освіти.

Чернівецька освіта виявилась абсолютно не готовою до старту опалювального сезону. Про це на своїй фейсбук сторінці написала депутатка міської ради від партії «Народний контроль» Яна Брус.

Вона зазначила, що отримала багато дзвінків від батьків. Досі немає тепла, як мінімум, в п‘яти садочках:  ДНЗ -4, ДНЗ-1, ДНЗ-26, ДНЗ-27 та  Чорнівська НВК.

Через неякісну підготовку до опалювального сезону навіть в тих садочках де включили опалення і досі холодно у деяких групах, зокрема ДНЗ -30.

Ще гірша ситуація у школах, де дітей змушені були відправляти на дострокові канікули або ж на дистанційне навчання. Загалом 12 шкіл залишаються без теплопостачання.

«Катастрофічна ситуація в 16 школі на Калічанці: досі тривають ремонтні роботи самої тепломережі про підключення до теплопостачання ще навіть мова не йде. Температура в класі ледь сягає 10С. В адміністраціях цих закладів розводять руками і вже не знають чого чекати і до кого звертатись», – зазначає Яна Брус.

Нагадаємо, що попри складну ситуацію з опаленням серед закладів освіти, керівниця управління освіти Ірина Ткачук 11 жовтня поїхала у відпустку до 28 жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини