Магазини Клічука сплатять майже 100 тис грн штрафів за видачу нефіскальних чеків

20.10.2021

Журналіст закликає передавати йому нефіскальні чеки з магазинів «Тайстра» для фіксації податковою ухиляння від сплати податків з боку мережі магазинів мера

Журналіст Василь Забродський розповів, що усі нефіскальні чеки, які отримував у магазинах мережі «Тайстра», що належить міському голові Роману Клічуку, він відправляв у податкову.

Наразі є рішення по 5 його зверненнях. Як наслідок магазини Клічука за порушення законодавства оштрафували на 88 тисяч гривень. За кожен нефіскальний чек штраф сягає від 15 до 20 тисяч гривень. Ще по кільком чекам триває перевірка.

Журналіст зазначив, що його діяльність, як журналіста, вже принесла в бюджет міста 88 тисяч гривень. У той же час він вражений об’ємами порушень, якщо навіть попри такі серйозні штрафи, магазини мера всеодно не видають фіскальні чеки.

«Уявіть скільки вони крадуть щодня, що вони готові платити такі штрафи. Скільки вони фальсифікату і лівої горілки продають, бо її не можна з фіскальним чеком продати, що вони готові сплачувати такі суми», – наголошує Василь Забродський.

Тож журналіст закликав чернівчан збирати нефіскальні чеки з мережі магазинів «Тайстра» та передавати йому, для того щоб податкова відреагувала на порушення з боку Романа Клічука і ухиляння від сплати податків його магазинів.

«Якщо купуючи алкоголь чи цигарки, в мережі магазинів Тайстра, вам видадуть нефіскальний чек, візьміть його з собою, і передайте мені. А я знаю, що з ним робити, щоби мер заплатив від 15 до 20 тисяч за кожен нефіскальний чек», – зазначив журналіст.

Коментарі
  • Давай Вася работай над наполнением бюджета. А то скоро зарплату бюджетникам платить будет нечем.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини