У Чернівцях без тепла залишаються 8 садочків та 24 школи

19.10.2021

Холодні батареї і в квартирах багатьох чернівчан, але міська влада запевняє, що вони відповідають лише за подачу тепла до будинку, а далі вже не їх проблеми

Вчора у Чернівцях таки розпочався опалювальний сезон. Тепловики запустили нарешті 4 найбільші котельні міста, які постачають тепло в оселі чернівчан та більшість закладів соціальної сфери. Та попри це, сьогодні зранку, 8 садочків та 24 школи та ЗНЗ знову залишились без тепла.

Садочки та школи де ще не підключено тепло:

ДНЗ: № 1, 4 (прорив зовнішніх мереж теплопостачання), 8 (запускається ІТП), 24 (іде процес заповнення системи водою), 27 (запускається ІТП), 32 (виконуються ремонтні роботи, сьогодні буде подано теплоносій після 14-00), 35 (запускається ІТП), 43(запускається ІТП).

ЗНЗ: Ліцеї №№ 2, 4, 5, 7, 10, 11, військо-спортивний ліцей-інтернат.

Школи: №№6, 41, 17, 3, 4 , 8, 10, 11, 16, 24, 27, 28, 31, 37, Коровійська школа, Чорнівський навчально-виховний комплекс, спеціалізована школа Гармонія.

Без тепла і квартири багатьох чернівчан, але у міській раді говорять, що це вже не їх проблема. «Чернівцітеплокомуненерго доставляє тепло лише до будинку, а далі за мережі в будинках відповідають управлінські компанії, а відносини власників житла з управителями – це господарські відносини двох суб’єктів», – зазначили у пресслужбі міськради.

Нагадаємо міський голова Чернівців Роман Клічук два тижні тому заявляв, що цьогоріч Чернівцітеплокомуненерго готові до опалювального сезону як ніколи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини