В облраді мирно співіснують колишні АТОшники та вірні україножерницької партії ОПЗЖ: чернівчанин про коаліцію з ОПЗЖ проукраїнських партій

13.10.2021

Коаліцію в чернівецькій обласній раді утворили партії «Європейська солідарність», «ОПЗЖ», «Єдина альтернатива», «Аграрна партія» та «За майбутнє»

В чернівецькій обласній раді мирно співіснують та співпрацюють “порядні підприємці”, колишні АТОшники та вірні україножерницької партії ОПЗЖ.  Про це на своїй фейсбук-сторінці написав чернівчанин Володимир Антонюк.

Нагадаємо, що в коаліцію обласної ради наразі входять партії «Європейська солідарність», «ОПЗЖ», «Єдина альтернатива», «Аграрна партія», «За майбутнє» та кілька депутатів «Слуги народу», які були орієнтовані на Дмитра Разумкова.

Володимир Антонюк нагадав, що нещодавно ОПЗЖ вітала Володимира Путіна з днем народження, і задає риторичне питання: як можуть співіснувати в одному політичному акваріумі члени партії, які схвалюють і заохочують вбивства українців і ті яким не до вподоби?

«На цій планеті є таке дивний конгломерат бздурства і толерантності.  Називається цей коктейль “чернівецька обласна рада”.

А в цій обласній раді мирно співіснують, співпрацюють, тиснуть  один одному члени “порядні підприємці”, колишні АТОшники та вірні україножерницької партії ОПЗЖ. 

Як? Як можуть співіснувати в одному політичному акваріумі члени партії  які схвалюють і заохочують вбивства українців і ті яким не до вподоби?

Що з цим світом? Може цих опждошників, замайбутників таки варто винести на альфатери історії чи політична доцільність не дозволяє назвати вбивць вбивцями? Хоч якось відреагувати можна на це?

Тиша…

Місцеві “політики” насолоджуються шелестом бабосиків. Принципи,  порядність, честь, совість – то не на часі.

А вони ще й путлєра з днюхою вітали. Напевно з усім чернівецьким партактивом – дякували окремо за всіх вбитих буковинців», – написав Володимир Антонюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи