Поки діти мерзнуть у школах і садочках, керівниця управління освіти пішла у відпустку

12.10.2021

Провальний старт опалювального сезону: влада спромоглася подати тепло лише в одну школу

У п’ятницю міський голова запевнив, що у понеділок 11 жовтня стартує опалювальний сезон. Та виявилося, що це стосується лише шкіл та садочків, а в оселях чернівчан батареї потепліють не раніше 18-го жовтня. Мер або відверто вводив в оману чернівчан чи насправді не розуміє, що тепло в усі школи і садочки можливо подати лише коли запрацюють великі котельні, а отже не раніше 18 жовтня

11 жовтня зранку  керівник «Чернівцітеплокомуненерго» запевнив, що сьогодні подадуть тепло принаймні в 17 садочків з 62, а також в усі школи, за виключенням дванадцяти, які виявилися не готовими до опалювального сезону.

На ранок 12 жовтня міська влада прозвітувала, що теплом забезпечила 1 (!!!) школу та 11 садочків. 44 школи та 51 садочок залишається без теплопостачання.

У Ратуші ситуацію коментують неохоче і зазначають, що усіх попереджали щоб підготувалися, а вони виявились неготові, і зазначають, що тепло подадуть виключно у ті школи і садочки, які підготувалися і попередили про це листом «Чернівцітеплокомуненерго».

«Ті об’єкти, які готові технологічно прийняти теплоносій і подали про це відповідний лист-звернення отримають теплопостачання найближчим часом», – зазначили у міськраді.

Тим часом у більшості шкіл та садочків температура не перевищує 10 градусів тепла. А чернівчани задають риторичні запитання владі «Хто відповість за здоров’я наших дітей».

«Дитсадок 44 Гравітон. Температура в приміщенні 10 градусів. Хто відповідає за здоров’я наших дітей», – обурюється чернівчанин Віктор Войчук.

Це питання можна було б адресувати керівниці управління освіти чернівецької міськраді Ірині Ткачук, але попри те, що школи і садочки виявилися не готові до опалювального сезону, вона пішла у відпустку, туди де точно буде тепліше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи