Клічук заплатить з бюджету бійцям «Тигру» за електромонтажні роботи в котельні

12.10.2021

Раніше міськрада найняла «Тигр» за 720 тисяч гривень охороняти 4 котельні

Охоронна фірма «Тигр», яка під час виборчої кампанії охороняла Роман Клічука та брала участь в силових провокаціях «Єдиної альтернативи» під міською ТВК, знову виграє тендери від міської ради.

Вчора ми писали, що бійці «Тигру» відтепер за 720 тисяч гривень будуть охороняти 4 котельні у Чернівцях. Сьогодні ж стало відомо, що «Тигр» тепер ще й виграє тендери на електромонтажні роботи в котельнях. Зокрема на сайті prozorro є інформація, що «Тигр» виграв тендери на ці роботи у двох котельнях на вулиці Вільшини та Хотинській.

Журналіст Василь Забродський переконаний, що таким чином міський голова Роман Клічук намагається «проганяти» бюджетні кошти через охоронну фірму.

«Я був впевнений, що охоронні послуги кочегарок і оплата «Тигру» з бюджету це дно. Але я помилявся. Наш мер-барига  відтепер всі бюджетні кошти намагатиметься проганяти через «ТИГР»!

Як це працює? Дуже просто. Всі бюджетні гроші, які витрачатимуться на необхідні місту роботи, буде отримувати «Тигр». Половину з них віддаватимуть Клічуку, а половину реальному виконавцю робіт.

Тому не дивуйтесь, коли крім електриків «Тигру» з‘являться інші «вузькі» спеціалісти такі як, сантехніки, шляховики. Потім вчителі та медики.

Нехай вибачають мене усі попередники, але ви зашмаркані діти, в порівнянні з вмінням мера-бариги обкрадати бюджет міста», – написав Забродський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи