Клічук стягнув десятки спецпризначенців, щоб не пустити лікарів поліклініки у Ратушу (відео)

07.10.2021

Міська влада викликала до Ратуші небачувану кількість поліції на свій захист

Через те, що на сесію хотіли прийти кілька лікарів з поліклініки «Гравітон» до міської ради влада стягнула небачувану кількість поліції та спецпризначенців. Пару десятків поліцейських стоять на сходах міської ради, поруч з міськрадою знаходяться щонайменше 4 мікроавтобуси з резервом поліції та спецпризначенців. Ще пару десятків озброєних поліцейських в коридорах Ратуші, на вході до сесійної зали і на першому поверсі.

Сьогодні на сесії розглядали питання приєднання міської поліклініки «Гравітон» до поліклініки №1 тож до міськради прийшли лікарі, які не погоджуються з рішенням влади. Проте кордон поліції вдалось пройти лише кільком лікарям, інші залишились мерзнути на вулиці в очікуванні рішення. Але влада навіть не спробувала вислухати людей і протягнула своє рішення.

Журналіст Василь Забродський в своєму дописі в мережі Фейсбук запитує поліцію до кого вони планують у Ратуші застосувати спецзасоби.

«На сесію прийшло з десяток лікарів з поліклініки, яку вже рейдернули на користь барижної, альтернативної більшості.

Навколо ратуші десятки поліцейських. В коридорах також озброєні правоохоронці. До кого вони зібрались тут застосовувати спецзасоби?», – пише Василь Забродський.

Читайте також: Міська влада відгородилася від людей кордоном поліції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи