Вже 10 місяців команда Клічука не може завершити капітальний ремонт 500 метрів вулиці Кармелюка

06.10.2021

Міська влада з тріском провалила тест на профпридатність вулицею Кармелюка

Нова альтетрнативна влада обіцяла навести лад у місті. Взялись ремонтувати дороги, документація, на які погоджена і гроші виділені ще за попередньої каденції.  Так би мовити аби швидко показати результати та попіаритись. Однак як то кажуть обіцяти не значить зробити. Не виняток ремонт вулиці Устима Кармелюка.

Так у квітні цього року головний комунальник міста звітував, що розпочалась активна фаза ремонту. Об’єкт обіцяли здати до 1 серпня, як це і передбачено договором. Однак щось пішло не так. Підрядник підготував гравійну подушку, ретельно її утрамбував, а потім довелось вирити котлован.

Директор департаменту інфраструктури та благоустрою Григорій Прохоренко плутається у поясненнях, чому спочатку утрамбували гравій, а потім вулицю розрили, а місцеві дивуються ремонтному ноухау.

«Тут нічого практично не робиться. Розкопують, закопують, загортають якогось чорта. Тут спочатку розкопали, подивилися до загального стану колекторів, загорнули, утрамбували, позавозили шутр, тепер знову копають, оказується ставлять труби», – розповідає місцева мешканка Оксана.

Замінювали мережі майже 5 місяців. Вірніше розказували, що це роблять. Робочих на об’єкті не було все літо

«Ціле літо стояло, тепер вони почали ремонтувати, воду виключають через день без повідомлень. Лишають ями, йдеш на пошту або з пошти з дитиною, перескакуєш ті ями бо вони не можуть піддони поставити. Можна було за літо думаю це все зробити. Тим більше, якщо є гроші виділені на цю дорогу. Думаю це вже давно можна було зробити з цим порядок», – переконана чернівчанка Вікторія.

«Доріг немає, тротуарів немає, коляскою просто проїхати не можливо. Розумієте, це просто знущання над людьми, тому що якби це було хоч пару місяців, що люди би цього не помітили, то може би це не було так важко як зараз є», – обурюється жителька вулиці Кармелюка Юлія.

Тож чи танцюватимуть гопака на морозі робочі завершуючи ремонт Кармелюка достеменно не відомо. Бо ж комунальники мали здати вулицю 1 серпня. Пізніше у міськраді пообіцяли зробити подарунок до дня міста і заасфальтувати вулицю до свята, якщо погода сприятиме. Попри сухий вересень до фінішу тут ще далеко. Нині ж чиновники не беруться прогнозувати чи то до Миколая, чи вже Хануки автівки знову зможуть їхати вулицею.

«Плани такі в нас стоять звичайно і стоїть завдання від міського голови щоб ми закінчили цю вулицю до кінця року. Тому ми відповідно до цього плану і будемо рухатись», – зазначає директор департаменту інфраструктури та благоустрою Григорій Прохоренко

Та окрім амбітних планів та палких промов чиновників, чернівчанам би хотілось бачити реальні справи, а не терпіти незручності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи