Буковинці Папієв з «ОПЗЖ» та Козак з «Слуги народу» підтримали Разумкова

05.10.2021

На Буковині депутати Папієва та Козака створили коаліцію з Клічуком, «ЄС» Павлюка та «слугами народу» Другановського орієнтованими на Разумкова

Сьогодні народні депутати відсторонили голову Верховної Ради Дмитра Разумкова від ведення пленарних засідань на час розгляду питання про його відставку. Цю пропозицію підтримали 240 депутатів.

Серед буковинських нардепів відсторонення Разумкова підтримали депутати від «Слуги народу» Олена Лис, Георгій Мазурашу, Максим Заремський, Оксана Гринчук та Максим Павлюк. Також «За» проголосував Сергій Рудик, який входить до депутатської групи “Партія “За майбутнє”. Представник 204 виборчого округу Валерій Божик був відсутній.

Проти проголосували лише два нардепи: Михайло Папієв (ОПЗЖ) та Володимир Козак (Слуга народу), який є сином одіозного голови Сокирянської ОТГ Василя Козака.

Нагадаємо буковинські ЗМІ неодноразово повідомляли про коаліцію Папієва-Козака та Клічука на Буковині, до якої входить також «Європейська солідарність» Михайла Павлюка та депутати «Слуги народу» орієнтовані не на Зеленського, а на Дмитра Разумкова (Віталій Другановський. Олексій Просяний і частина депутатів президентської партії чернівецької облради).

Розгляд питання про відставку Дмитра Разумкова очікується в четвер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини