У Чернівцях немає при владі фахівців, є люди, які хочуть зробити власний бізнес, – Віталій Михайлішин

01.10.2021

Міська влада не чує лікарів з поліклініки на «Гравітоні» і знищує медзаклад в угоду приватному бізнесу чоловіка начальниці управління охорони здоров’я Наталії Калмикової, який відкрив поруч приватну поліклініку

На останній сесії до міськради завітали лікарі з комунальної поліклініки «Гравітон», яку міська влада хоче об’єднати з іншою поліклінікою. Проте лікарів до влади не пускали кордони з поліції та депутатів «Єдиної альтернативи» з районної та обласної ради, які вирішили відгородити мера від людей.

Депутат міськради Віталій Михайлішин, зазначає, що влада вирішила питання як їм хочеться, ніхто не хотів слухати лікарів і не хотіли навіть з ними спілкуватися. Людей поставили перед фактом, що буде об’єднання з першою поліклінікою. Про це лідер фракції «Команда Михайлішина» розповів в ефірі програми «Після новин» на телеканалі «Чернівецький промінь».

Народний обранець переконаний, що поліклініку знищують свідомо, адже чоловік начальниці управління забезпечення медичного обслуговування у сфері охорони здоров’я  міської ради Наталії Калмикової, відкрив на Гравітоні приватну поліклініку, для того щоб займатись власним бізнесом. Адже влада чомусь не хоче розвивати комунальну поліклініку та надавати їй більше можливостей для того щоб вони надавали кращі послуги, щоб люди, які живуть на Гравітоні не їздили на Шкільну у центр міста, а щоб отримували послуги на місці.

«Ніхто нікому нічого не пояснює, влада зіштовхує лобами лікарів та людей. Це жахливо, цього не можна робити. Задача влади не робити якісь проблеми людям чи лікарям, а робити кращими умови. А замість того щоб робити якісь умови, вони закривають лікарні і відкривають свій приватний бізнес.

Немає при владі фахівців, які хочуть щось покращити, є люди, які хочуть зробити власний бізнес із комунального майна», – наголошує депутат.

Лікарі з «Гравітону» просять дати їм час до квітня, для того щоб вони могли заключити додаткові договори з НСЗУ і надавати ще більш кращі послуги. Адже з бюджету на поліклініку не витрачається жодної копійки, ні на зарплату лікарям, ні на комунальні послуги, вони самі себе окуповують. Проте влада не стала слухати аргументи медиків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини