Цинічні технології Клічука: проти двірників та лікарів зігнали студентів, працівників приватних фірм і огородилися сотнями спецпризначенців

01.10.2021

Міська влада продовжує розділяти людей. З одного боку під стіни ратуші прийшли двірники та лікарі, яких можуть звільнити, а з іншого були студенти КНТУ, які прийшли з типографськими плакатами, якісь хлопці спортивної статури  в масках, які погрожували нашим журналістам, та люди зігнані з підприємств, які належать міському голові. Про це в програмі «Після новин» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів телеведучий Святослав Вишинський.

За словами Вишинського історія повторюється, адже раніше, коли були обшуки у бізнес структурах пов’язаних з мером, пікетувати прокуратуру приходили офіціанти і школярі. Сьогодні ж влада закривається від простих людей студентами та робочими з своїх приватних структур, зокрема серед масовки були помічені кухарі «Панської гуральні» та офіціанти.

«На нижніх сходах стояли студенти, яких протиставили лікарям та двірникам, а за ними стояла «беркутня».

Це дуже цікава технологія влади. Вони зрозуміли, що просто виставляти бандитів та тітушок проти лікарів і бюджетників, це б’є по їх рейтингах, тож вони використали вкрай цинічну технологію: залучили платну масовку або зігнали людей підконтрольних собі для того щоб вони прийняли удар протистояння. Це реально могло привести до конфліктів.

Це свідомо розіграна технологія. Люди, які зараз керують містом свідомо розділяють городян і намагаються отримати з цього політичні і бізнесові інтереси», – зазначив Святослав Вишинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи