Буковинці масово жаліються, що їх «обкрадають» в магазинах, які належать Роману Клічуку

13.09.2021

На прилавках ціни нижчі ніж в чеку

У фейсбук-спільноті «Активна Кіцманщина» Руслан Романко написав допис про те, як у мережі магазинів «Тайстра» дурять покупців. Ціни на прилавках зазвичай нижчі, ніж потім у чеку, але багато покупців не звіряють ціни і переплачують.

Руслан Романко зазначив, що він спершу списав це на просту помилку, але історія повторилася. Але коли він викрив обман, перед ним навіть не вибачились і не повернули гроші.

«Магія» цін від магазину ” Тайстра” м. Кіцмань, вул. Незалежності, 69. Купляючи в цьому магазині фарш курячий, який на вітрині мав ціну – 110 грн. кг. без жодних сумнівів розрахувалися на касі, і могли б це й пропустити… Та яке здивування було вже вдома, коли в товарному чеку трохи інша ціна: не 110 грн. кг. як на вітрині, а “трішки більше”… – 115.50 грн. кг.», – написав Руслан Романко.

У коментарях до допису кіцманчани жаліються, що у магазині «Тайстра» це системні випадки, і що таким чином, магазини, які належать меру Чернівців Роману Клічуку, збагачуються масово обкрадаючи людей.

Vesta Tarnavskaya: Так там на все так. Я два рази так попалась, більше туди не хожу.

Лариса Апанасевич: Також стикалась з подібним, ні на пояснення, ні на вибачення не чекаю

Дущак Вадим: Мені здається, що це не провина адміністратора, а політика компанії! Прибуток – любою ціною!

Luba Palaguta: Ідентична ситуація, купуючи овочі, на полиці одна ціна, а вибивають в чек іншу і така ж сама відповідь; обслуговування -бридке.

Valentina Babchuk: Я вже не один раз так само попадалась, тепер слідкую що рахують на касі. А ще бували ситуації що купуєш одне а рахують інше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини