У міськраді похвалилися, що заступник мера штовхав поламаний тролейбус

10.09.2021

Василь Зазуляк спробував невдало пропіаритись на тому, що штовхав тролейбус доведеного до кризи неефективним управлінням комунального підприємства

ЧТУ продовжує лихоманити після того як за нього взялися «ефективні менеджери» Клічука. Міський голова нещодавно змушений був звільнити керівника «Чернівецького тролейбусного управління» Петра Продана, якого призначив лише в лютому, після того як той довів комунальне підприємство до кризи. У відповідь керівник ЧТУ розповів, як його змушувало керівництво міста звільняти фахівців з підприємства і призначати на керівні посади лише людей Клічука.

Тим часом тролейбуси все частіше ламаються і змушені сходити з маршрутів. Чергова така поломка сталася на розі вулиць Міцкевича і Франка. Люди вийшли штовхати тролейбус, приєднався і заступник мера Василь Зазуляк.

Випадкові нібито фото опинилися в телеграм каналі ХЧ, але їх туди надіслав працівник міськради, пов’язаний із пресслужбою. Після чого в пресслужбі міськради підтвердили, що Зазуляк штовхав тролейбус, але нібито заступник мера просив це не розповсюджувати.

Зі сторони все виглядає на не зовсім вдалу спробу пропіаритись. Але привід обирає кожен свій: хтось піарився на збудованих дорогах, а хтось, на тому, що штовхав тролейбус доведеного до кризи неефективним управлінням комунального підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи