На ремонт доріг є 94 мільйони, але міська влада спромоглася використати менше третини

10.09.2021

Будівельний сезон завершується, а у місті і досі невідремонтовані дороги, хоча кошти на рахунках є

Попри постійні скарги «альтернативної» влади на нестачу коштів для ремонту чернівецьких доріг, наприкінці будівельного сезону виявилось, що Роман Клічук та його команда менеджерів не змогла використати навіть третину наявних коштів.

Як стало відомо журналістам «Чернівецького променю» з власних джерел, на сьогодні із наявних 94 мільйонів на капітальний ремонт доріг у місті, мерія освоїла лише 24%, та й ті у більшості це розрахунки по старих боргах.

Вже середина вересня, будівельний сезон добігає кінця, і невдовзі погода не дозволить проводити ремонтні роботи, але влада не дуже і квапиться. На вулиці Кармелюка, яку розпочали робити ще минулого року, роботи призупинили. Сьогодні на місці ремонту вже виросли бур’яни, а місцеві мешканці кажуть, що вже кілька тижнів не бачили ремонтників. Не краща ситуація і на вулиці Рівненській. Натомість у мерії продовжують відтерміновувати дату завершення робіт на Кармелюка та Хотинській, тож повністю ремонт на цих вулицях цьогоріч швидше за все не завершать.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи