Влада використає жінку, яка намагалась побити мера, як привід для легалізації турнікету, – Вишинський

06.09.2021

Чи збільшить Клічук кількість власних охоронців після інциденту з жінкою?

Чернівчан шокувала перепалка невідомої жінки і мера Клічука під час засідання міської ради. Але ми добре розуміємо, що людей доводять до рукоприкладства. І дати в обличчя чиновнику в душі хотів би кожен другий чернівчанин. Про це в авторській програмі «Репліка» заявив телеведучий Святослав Вишинський.

«Я впевнений, що влада використає доведену до відчаю жінку як привід повернути турнікет, обвести Ратушу колючим дротом і тримати кабінет мера під цілодобовою охороною. Подалі від простих людей. Вони ж «ненормальні», – розповів Святослав Вишинський.

Мер Чернівців і так пересувається містом виключно під охороною кремезних молодиків, які б’ють депутатів і поліцейських перед об’єктивами телекамер. А тепер охоронці стоятимуть прямо біля тіла, прямо у сесійній залі.

«Якби ця жінка не існувала, її потрібно було б вигадати. І це до болю нагадує наших північних сусідів, де стало нормою після чергового теракту посилювати паспортний режим на вулицях і встановлювати турнікети в кожній державній установі.

Ми йдемо стопами «братських народів». Влада робить усе, щоб відгородитись від своїх виборців, від простих людей, які за неї голосували. Тому що знає, що перед кожним із нас завинила, і перед кожним із нас у боргу», – зазначив телеведучий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи