Справжні вандали не на вулицях, справжні вандали у Ратуші, – Святослав Вишинський

03.09.2021

Телеведучий припускає, що поліція не знайде вандалів зі скверу біля ЧНУ

Вандали потрощили ліхтарі на Турецькій площі. Хулігани розмалювали чаші у сквері навпроти університету. В усіх негараздах нашого міста винні невидимі, але всюдисущі – вандали.

«Що не так із новинами про вандалізм, на якому піариться чернівецька влада? Зверніть увагу, як міський голова і його заступники акуратно переводять стрілки на нас, на громаду», – розповідає у своєму авторському проєкті «Репліка» на телеканалі «Чернівецький промінь» телеведучий Святослав Вишинський.

Вони зробили – а інші зіпсували. Синхронно, в один тиждень розмалювали чаші і побили ліхтарі. Ці «вандали» дають чиновникам привід звинувачувати нас і відмивати своє неробство. Піаритись на порятунку міста, яке їм байдуже.

«Тим не менше, я сумніваюсь що порушників знайдуть. Адже ці хулігани зявились напрочуд вчасно і відвернули увагу від справжніх вандалів, які сидять при владі.

Сміття по вінця, розбиті вулиці Кармелюка і Хмельницького, понищені фасади в центрі міста, обвалений будинок на Руській, який от-от впаде на живих людей. Справжні вандали не на вулицях. Справжні вандали у Ратуші», – наголошує Вишинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини