Мешканці Гравітону добиратимуться додому вдвічі довше через недолуге рішення міської влади

03.09.2021

Замість вкоротити маршрут на півтори зупинки, тролейбуси 2-го маршруту будуть об’їжджати все місто, а 4-ка взагалі не їхатиме у центр

Нещодавно Чернівецьке тролейбусне управління оголосило про зміну руху тролейбусів на кількох маршрутах через ремонтні роботи на перехресті вулиць Університетської та Богдана Хмельницького. За зміненими маршрутами тролейбуси курсуватимуть два тижні. Так за задумом владників, якщо ви забажаєте з центру потрапити на Гравітон тролейбусом №2, вам доведеться від кінотеатру «Чернівці» об’їхати кільце через Соборну площу, по Героїв Майдану, проспекту Незалежності та Головній до Центральної площі, де тролейбус повертатиме на Гравітон. Натомість тролейбус 4-го маршруту взагалі не їхатиме у центр, а буде курсувати до Гравітону.

Такі зміни викликали обурення не лише у простих чернівчан, які нарікають, що тепер добиратимуться додому вдвічі довше, а і у фахівців.

Колишній заступник начальника ЧТУ Віталій Якубів не розуміє для чого робити кільце на годину, маючи можливість організувати за мінімальних вкладень комфортне сполучення для чернівчан. Він зазначає, що у цьому випадку логічно було організоване тимчасове розворотне кільце на розі вулиць Університетська-Сковороди.

«Це означає, що за адекватного керівництва, маршрути №2 та №4, взагалі можна було усього-на-всього вкоротити на півтори зупинки… Але маємо «іфіктівних менегерів» замість фахівців в ЧТУ.

При наявності Хессів, Шкод 21тр з автономним ходом, 3 автобусів, за допомогою яких можна було організувати роботу так, щоб мешканці міста взагалі відчули мінімум дискомфорту. Звісно, за бажання та адекватності тих, хто прийняв таке дебільне рішення…», – написав Віталій Якубів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи