Бюджет для своїх: наближені до Клічука фірми отримали 1,3 млн грн

03.09.2021

Міська влада не соромиться виділяти значні суми наближеним до них приватним структурам

Часто на сесії міськради мер Роман Клічук повторює, що коштів на ті чи інші потреби в бюджеті немає. Зокрема днями, стало відомо, що молодші школярики, в тому числі і з соціально незахищених родин, залишаться без безкоштовних сніданків, як це було раніше, і знову таки через брак коштів.

Але виявляється коштів немає не для всіх, і якщо ви наближені до «Єдиної альтернативи» або ж мера, гроші в бюджеті знайдуться. Фейсбук-спільнота «Реалії_чернівецькі» зазначає, що лише поверхневим аналізом вдалось знайти декілька договорів, коли кошти отримували «свої». Люди з орбіти Клічука отримали з бюджету щонайменше 1,3 мільйони гривень, але насправді ця сума значно більша, адже є ще підставні фірми і маловідомі.

Отже на що пішов 1,3 млн грн з міського бюджету.

Шпальта – 62 000 грн. Засновником цього інтернет-видання є Роман Клічук та його соратники по «Єдиній альтернативі».

Тов Рома – 59 555 грн. Фірма Романа Клічука

Радіо 10 – 25 000 грн. Програмним директором Радіо 10 є кандидат в депутати від «Єдиної альтернативи» Віталій Ковальский.

ТРК Чернівці – 54 995 грн. Телеканал нещодавно придбав пасинок Клічука

АО Вектор права – 248 500 грн. Фірма яка складається з подружньої пари, обоє були кандидаатами в депутати від «Єдиної альтернативи». Надавали послуги ЧТУ, як законно звільнити з роботи понад 100 працівників

Аванті+ – 859 000 грн. Фірма належить директору МКП «Спецкомунтранс» Роману Жулепі, якого Клічук нещодавно призначив на посаду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини