Клічук показав майстер-клас, як за пів року можна знищити тролейбуси у Чернівцях

26.08.2021

Колишній заступник Чернівецького тролейбусного управління з технічного розвитку Віталій Якубів на своїй фейсбук-сторінці розповів, що на двох лініях, де ще рік тому працювало 20 машин, сьогодні вони фактично не працюють, а на 3 маршруті, в розпал робочого дня, працює лише два тролейбуси. За його словами нова міська влада показала урок всій Україні, як за пів року можна фактично знищити тролейбус в окремо взятому місті.

«Сьогодні мав чудову нагоду пішки пройтись з центру міста до ТЦ “Депот”. Жоден тролейбус 3 чи 5 маршруту не зустрів… Чергове дно пробито. Два основних маршрути, де ще рік назад працювало в робочий день не менше 20 машин, сьогодні фактично не працюють. На 3 маршруті в розпал робочого дня взагалі 2 тролейбуси на лінії. Це означає інтервал більше 35 хвилин і те, що фактично сісти на них можна лиш на кінцевих.

Урок для всієї країни, як за пів року можна фактично знищити тролейбус в окремо взятому місті…», – написав Віталій Якубів.

Нагадаємо, що в лютому Роман Клічук призначив на посаду керівника ЧТУ людину зі своєї команди, колишнього міліціонера Петра Продана. Новий начальник ЧТУ організував масові звільнення, що фактично знищило підприємство. Клічук змушений був визнати свої помилки і через пів року звільнив ексміліціянта. Після цього Петро Продан розповів, що керівництво міста змушу3вало його звільняти людей та призначати на керівні посади лише людей Клічука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини