Розвал тролейбусного управління – це пряма відповідальність мера, – Антоніна Бабюк

18.08.2021

Депутатка міськради переконана, що Клічук – це урок чернівчанам, які тепер мають добре зважувати все те, що говорять люди, які йдуть на вибори

Обговорюючи ситуацію довкола звільнення керівника «Чернівецького тролейбусного управління» Петра Продана і доведення комунального підприємства до критичного стану, депутатка міськради Антоніна Бабюк зазначила, що це наслідки «ефективного менеджменту» Клічука і призначення своїх людей на керівні посади без конкурсу. Про це йшлося в програмі «Після новин» на телеканалі «Чернівецький промінь».

«Клічук заявив на сесії, що призначав на посади без конкурсів людей і несе за них особисту відповідальність. Значить це пряма відповідальність мера у розвалі тролейбусного управління.

Адже, як ми бачимо із допису члена команди Клічука Петра Продана, що йому ставилась задача не підняти підприємство, не налагодити роботу ЧТУ, не безпечні та комфортні перевезення, а керівництво цікавило працевлаштування своїх родичів, однопартійців та членів команди», – розповіла Антоніна Бабюк.

Депутатка міськради зазначила, що Клічук – це буде урок чернівчанам, що вони мають дуже добре зважувати все те що говорять люди, які йдуть на вибори.

«Чернівчани повірили в дуже гарну казку, яку партія «Єдина альтернатива» разом з Романом Клічуком та київськими піар-менеджерами їм намалювали», – наголосила Бабюк.

Нагадаємо, що Роман Клічук у лютому 2021 року призначив на посаду керівника ЧТУ колишнього міліціонера Петра Продана. За цей час підприємство лихоманило, відбувались масові звільнення, а тролейбусники зверталися навіть до Президента. Згодом Клічук не продовжив з керівником ЧТУ контракт, а Петро Продан після цього розповів про те, як керівництво міста змушувало його прилаштовувати на керівні посади виключно людей з команди Клічука та звинуватив мера у корупції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини