Потрібно брати лопати, грейдери, і відкопувати тротуари, – ексчиновник про занедбані Чернівці

09.08.2021

Екскерівник управління контролю за благоустроєм Сергій Обшанський радить меру проїхатись містом на велосипеді, бо з вікна службового авто Клічук не бачить в якому стані Чернівці

Колишній керівник управління контролю за благоустроєм Сергій Обшанський, вирішив допомогти департаменту інфраструктури та благоустрою, бо за його словами, керівник Георгій Прохоренко, не володіє ситуацією. Він замість чиновників міськради здійснив контроль прибирання прибардюрної частини доріг, покіс трав та приведення територій у належний санітарний стан та опублікував фото з недоліками, які міська влада не контролює.

Окрім того, Обшанський порадив меру об’їжджати місто на велосипеді, бо так краще видно все навкруги, чим з вікна службового автомобіля. Саме так робить мер Івано-Франківська, де Клічук знімав свій передвиборчий ролик Чернівців у майбутньому.

«Є гарний приклад міського голови Івано-Франківська де Мер щоп’ятниці з чиновниками департаментів, керівниками комунальних підприємств здійснюють об’їзд районів саме на велосипедах», – написав Обшанський.

Екскерівник управління контролю за благоустроєм опублікував проблемні питання, які потрібно вирішити, і які чомусь не бачить керівник Департаменту інфраструктури та благоустрою Георгій Прохоренко.

«1. КП Чернівецьке тролейбусне управління: зобов’язати відновити оглядову яму на кінцевий зупинці маршруту-5 для здійснення ремонту при необхідності. Привести територію у належний санітарний.

2. КП МіськШеп не здійснює якісне прибирання прилоткової частини доріг та тротуарів, змет не вивозиться, не утилізується на полігон, а складується на зелених зонах, і газонах тощо. На деяких ділянках наприклад вул. Південно-Кільцева – пів метра змету вище бардюра. Потрібно брати лопати, грейдери, і відкопувати тротуари.

3. КП Трест зеленого господарства та протизсувних робіт: площі Театральна, Соборна здійснити обрізку кущів, кронування дерев по периметру площ.

4. На територіях управлінських компаній ситуація аналогічна, сумно. Змет викидається частково в контейнера для побутових відходів двірниками, на зелені зони, і ніяк ці кубічні метри не можуть доїхати до полігону для утилізації.

5. Прошу перевірити акти “виконаних робіт” по прибиранню за липень 2021 року, як комунального підприємства так і управлінських компаній. Утримати оплату за ненадання послуг згідно договорів, які підписані 12 липня 2021р.», – написав Сергій Обшанський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи