Обшанський обурюється бездіяльністю міської влади з прибирання Чернівців

26.07.2021

Центральні вулиці не прибираються, навколо доріг гори сміття, а трава по пояс

Колишній керівник управління контролю за благоустроєм міста Сергій Обшанський на своїй фейсбук-сторінці оприлюднив світлини з кількох центральних вулиць Чернівців, які чомусь ніхто не прибирає. При цьому, місто з кишень чернівчан платить за ці послуги понад 20 мільйонів гривень, але лад, обіцяний Романом Клічуком і «Єдиною альтернативою», ніяк не настає.

«Санітарний стан міста, і “наведення ладу” за 20 мільйонів гривень», – прокоментував свої фото неприбраних вулиць Чернівців Сергій Обшанський.

Колишній керівник управління контролю за благоустроєм запитав у міської влади чому не здійснюється щоденний контроль та технічний нагляд за якістю, обсягами та вартістю послуг з прибирання, чому не застосовується при цьому, фото-відео фіксацію наданих послуг, і не складаються акти про їх перевірку. Також він вимагає вжити заходів реагування адміністративного характеру на виявленні порушення для забезпечення задовільного санітарного стану в місті.

«Враховуючи те, що Чернівецька міська рада – це не Закрите Акціонерне Товариство, а орган місцевого самоврядування, який підконтрольний громаді, прошу надати інформацію через соціальну мережу ФБ, ЗМІ, тощо», – написав Сергій Обшанський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи