Чи будуть чернівчани терпіти 5 років «альтернативну» владу?

22.07.2021

Замість обіцяного європейського міста команда Клічука підняла тарифи і зробила графік подачі води

Потоки, пориви, відключення води стали буденністю чернівецького життя. Набирати воду в цистернах, митися в тазиках води – це рівень міста, в якому варто жити. 300-тисяче місто тижнями перебивається без води, у пекельну спеку чернівчани живуть мов у дикій пустелі. Про це в авторській програмі «Репліка» на телеканалі «Чернівецькій промніь» розповів телеведучий Святослав Вишинський

«Що з цим робити, – запитують городяни? А що, коли ні мер, ні міська влада цього не знають? Коли вони йшли на вибори, не маючи ні найменшого поняття як вирішувати наші проблеми.

Ми роками слухали експертів і бізнесменів, які розповідали про аудити, кредити, реформи. Вони консультували, виступали на круглих столах і телевізійних ефірах. Нарешті створили «Єдину альтернативу» і за гроші великих підприємців обрались міськими депутатами», – зазначив телеведучий.

Вчора вони отримали владу і змогу ощасливити чернівчан уже сьогодні, зробити Чернівці справжнім європейським містом. Натомість вони просто підняли тарифи. І завели графік подачі води.

«Знаєте, катастрофа не в тому, що немає води. Катастрофа в тому, що нас ошукали. Що до влади прийшли брехуни, з якими нам ще 5 років жити. А чи вистачить у нас терпіння? А чи вистачить на всіх води?», – підсумував Вишинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи