Ремонтні роботи на вулиці Кармелюка призупинили на невизначений термін

19.07.2021

Вулицю мали капітально відремонтувати до 1 серпня, але в терміни вже не вкладаються

Капітальний ремонт вулиці Кармелюка та Хотинської, розпочали, ще минулого року. Були проведені тендера, виділені гроші, розпочаті роботи. Новій владі залишалось лише контролювати виконання робіт. Однак по обом об’єктам вчасно завершити ремонтні роботи не вдасться. А на вулиці Кармелюка, попри обіцянки міської влади завершити ремонт до 1 серпня, взагалі тиша, немає жодного працівника і ремонтні роботи не ведуться. Про це на своїй фейсбук-сторінці написала депутат міської ради Аліна Олевич.

«Множення на 0 дає результат 0. Саме стільки робітників та техніки я знайшла сьогодні на вулиці Кармелюка. Виділено фінансування, сприятлива погода,  робочий  день.

Бурхлива діяльність у соціальних мережах, мильні бульбашки в очі мешканцям, порожнеча, загорнена у яскраву обгортку – така вона, «робота» від ефективних менеджерів», – обурюється Аліна Олевич.

У Департаменті інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради відреагували на пост депутатки і зазначили, що на вулиці нібито виникли незаплановані роботи із заміни мереж.

«Для встановлення дорожнього покриття по вулиці Кармелюка залишилось дочекатись, коли відповідні спеціалісти завершать заміну та підключення своїх мереж. Їх працівники обіцяють виконати свої роботи найближчим часом. Після чого підрядник відновить роботи по дорожньому покриттю. Про орієнтовну дату завершення робіт на цій вулиці Департамент повідомить пізніше», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини