Ексголова райради розкритикував неефективну роботу міського соцзахисту

14.07.2021

Під час відключень води найбільше страждають люди з інвалідністю та пенсіонери, які не можуть забезпечити себе водою, але міська влада не реагує на ситуацію

Колишній багаторічний голова Садгірської районної ради та ексдепутат міської ради Юрій Бурега, на своїй фейсбук-сторінці, розкритикував діяльність департаменту соціальної політики Чернівецької  міської ради та та керівництва міста щодо організації роботи даного департаменту.

Ексголова райради розповів, що під час відключення води в місті, саме соцзахист має першим контактувати з водоканалом, адже вони найкраще мусять знати в якому будинку, квартирі, людина з інвалідністю, де є маломобільні люди щоб забезпечити водою потребуючих.

«Всю таку інформацію, ми отримували в Управлінні соціального захисту. Навіть на роботу, ми старались брати людей з різних мікрорайонів, щоб і людський фактор був присутнім,  допомагав у роботі. ОСН, найкращі також  помічники. А ви, колеги, всіх працівників департаменту соціального захисту населення, спочатку загнали в політику, а тепер в одне приміщення. Що ж вони там знати будуть? Крім як документи прийняти? В районах було більше десятка адрес прийому документів… Це було погано? Це було не по ґосподарськи? Тепер ефективніше?», – обурюється Юрій Бурега.

Нагадаємо, що Чернівці вже четвертий день перебувають без води.

Раніше ми писали, що міський голова директором департаменту соціальної політики Чернівецької міської ради призначив депутатку міськради від фракції «Європейська солідарність» Наталію Фрунзе, яка входить до більшості Клічука в міськраді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини