Бетонний фалос на Соборній площі. У «Єдиній альтернативі» пропонують встановити новий об’єкт за гроші меценатів

13.07.2021

Кандидат в депутати міськради від «Єдиної альтернативи» Віталій Ковальський вважає, що цікавіше у Чернівцях лише резиденція і театр

У мережі опублікували ескізний проєкт, як буде виглядати новий знак на в’їзді у місто. Чернівчани зазначили, що у місті цьогоріч ще не відремонтували капітально жодної вулиці чи тротуару, а натомість витрачаються значні гроші на встановлення помпезних знаків. Пізніше, одна із приватних фірм, повідомила, що знак встановлять за їх кошт.

Кандидат в депутати міськради від політичної партії «Єдина Альтернатива» Віталій Ковальський прокоментував це і запропонував встановити на Соборній площі бетонний фалос, у разі якщо він буде профінансований меценатами. Ковальський переконаний, що це буде цікавіше, ніж все те, що ми мали до цього.

«До слова про дискусію навколо нового знаку “Чернівці”. Не знаю, як вам, а мені здається, що якщо поставити навіть бетонний фалос за гроші меценатів на Соборній площі – це всеодно буде цікавіше, ніж все те, що ми мали до цього. Тобто, десь на третьому місці після резиденції і театру», – написав активіст «Єдиної альтернативи».

Раніше, чернівецька журналістка, у світлі новини про встановлення нового знаку «Чернівці», розкритикувала міську владу за стан зупинок громадського транспорту, зокрема й на в’їзді до міста на кільці дріжджзаводу.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи