Чернівчанам доведеться обирати: або їжа, або опалення, – Вишинський

06.07.2021

Чернівці очікує соціальна катастрофа

Депутати Чернівецької міської ради не підтримали пропозицію Володимира Бешлея знизити тарифи на тепло. Тарифи на опалення зросли удвічі, і нова міська влада не збирається їх переглядати. Про це у авторській програмі «Репліка» розповів Святослав Вишинський.

«Клічук і його команда називають це «нормалізацією» тарифу. Вони збираються нас «нормалізувати», привести в порядок. Іншими словами: прибрати зайвих, бюджетників, пенсіонерів, які ще хотіли пожити здоровим людським життям.

Тепер чернівчанам доведеться обирати: або ліки, або тепло. Або їжа, або опалення. 25 тисяч домогосподарств опиняться за межею фізичного виживання, і ніхто їм не збирається допомагати», – зазначив ведучий.

Вишинський переконаний, що Чернівці очікує соціальна катастрофа, на фоні якої Алчевськ 2006-го здаватиметься весняними квіточками. Люди просто не будуть платити, боргів ставатиме дедалі більше, аж доки цілі спальні райони не почнуть відрізати від тепла. І від решти комунальних послуг.

«Плати або здохни» стане новим гаслом Чернівців. Непідйомні суми ми будемо платити за все: зростуть тарифи на проїзд у громадському транспорті, комерціалізують лікарні, школи і садочки. І місця на чернівецьких кладовищах, на яких також потрібно заробляти», – наголосив Святослав Вишинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини