Логіка мера у підвищенні тарифу на тепло дуже раціональна: плати, або здохни, – Вишинський

25.06.2021

Чиновники Ратуші вже неприховано глузують з простих чернівчан.

Виконавчий комітет Чернівецької міської ради одноголосно підняв тариф на опалення. Вже з осені суми платіжок зростуть удвічі. Прості чернівчани стануть ще бідніші і більшу частину своїх пенсій і зарплат віддаватимуть на покриття збитків комунальної компанії. Про це у авторській програмі «Репліка» розповів телеведучий Святослав Вишинський.

«Чернівцітеплокомуненерго» збиткове, і якщо раніше фінансові втрати покривали з міського бюджету, то тепер їх переклали на простих городян. Це означає по 2, по 4 тисячі гривень, які чернівчани кожного місяця будуть платити лише за тепло. Звідки вони їх візьмуть – владу не хвилює.

«Роман Клічук – бізнесмен, він і в бізнесі, і в політиці націлений на прибуток. Логіка мера людоїдська, але дуже раціональна: плати, або здохни. Від голоду, чи від холоду – обирай сам. Виживе сильніший.

А значить, не виживе більшість чернівчан. Пенсіонери, бюджетники, збіднілі підприємці і наймані працівники пахатимуть весь рік лише для того, аби начальник теплокомуненерго відчитався про прибутки і виписав собі премію за високі досягнення на посту.

Адже у хворій логіці Клічука і його підлеглих це не комунальні установи працюють для громади, це громада – працює для комунальних установ. І для кількох сотень чиновників міської ради. Які неприховано глузують з простих чернівчан», – наголошує Святослав Вишинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини