Замкнене коло безладу: нардепка обурилася через неспроможність міської влади розпочати ремонт доріг у Чернівцях

18.06.2021

Ремонт чернівецьких доріг можливо розпочнеться наприкінці липня або в серпні

Народна депутатка від партії «Слуга народу» Олена Лис обурилась через те, що міська влада не змогла вчасно забезпечити ремонт доріг у Чернівцях. Вона зазначила, що якщо за межами міста картина за останні два роки кардинально змінилася на краще, то в Чернівцях ситуація просто жахлива. І найближчим часом сподіватись на початок ремонтних робіт не доводиться.

«Ще місяць тому в мерії оприлюднили список доріг, які поточно ремонтуватимуть. У ньому здається 41 вулиця. Але на більшості з цих доріг ремонтників ще не було.

Сьогодні вже середина червня, але досі не розпочалися активні ремонтні роботи. Їх, у кращому випадку, як кажуть фахівці, потрібно чекати наприкінці липня – на початку серпня. Дороги й досі всіяні ямами, а водії тихо і не дуже матюкаються», – написала народна обранка.

За її словами міська влада мала провести 49 тендерів, а провели лише 12. І причина у тому, що з 15 червня ліквідували департамент ЖКГ, і тендери просто не встигли провести. Тому зараз дорожні проблеми закриваються силами МіськШЕПу.

«Виходить якесь замкнене коло безладу. Бо до цього слід додати ще й провалля на чернівецьких дорогах, які останнім часом з’являються із впертою систематичністю.

Якщо підрядники не вкладуться у терміни, запевняють посадовці, будуть штрафні санкції. Тобто штрафні санкції будуть, а доріг як немає, так і не буде.

Думаю, що городян такий стан справ не влаштує. Мене також. Тому буду наполягати на виконанні відповідальними особами своїх обов’язків», – наголосила Олена Лис.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи