Клічук переконаний, що за 6 місяців він зробив багато для міста

18.06.2021

Щоправда мер не уточнює, що саме вдалось зробити

Міський голова Чернівців Роман Клічук переконаний, що за пів року на посаді, він та його команда зробили багато, принаймні зробили все, що вміли та знали. Про це він повідомив під час прямого ефіру на телеканалі ТВА в програмі «Постфактум». Щоправда міський голова не уточнив, що саме вдалось зробити.

«Я вважаю, що за 6 місяців ми справді зробили багато.Ми зробили все що ми знали, і вміли. Ми справді віддавалися своїй роботі. Ми всі переживаємо, щоб ми не зробили помилки, бо вони будуть багато коштувати для нашого міста. Тому, я можу сказати, що ми працювали віддано, чесно і на повну силу, а що вдалося чи ні, треба буде оцінювати людям», – заявив Роман Клічук

Нагадаємо, що у Чернівцях і досі не розпочався ремонт доріг, і за прогнозами фахівців, розпочнеться не раніше ніж кінець липня або початок серпня.

Міська влада довгий час не могла впоратися з брудом та піском, що залишився після зими і посипань доріг соляно-піщаною сумішшю. Згодом не змогли вчасно покосити траву, і близько місяця визначали хто саме буде це робити та шукали фахівців і лише нещодавно приступили до роботи.

Досі є проблеми у різних мікрорайонах з прибиранням вулиць та сміття. На вулиці Кобилянській міська влада вже шостий місяць не може встановити автоматичні боларди для обмеження руху транспорту пішохідною вулицею.

Днями міська влада встановила в Ратуші турнікет з метою обмеження доступу громадян до будівлі. Також демонтували пам’ятник видатному буковинцю Сидору Воробкевичу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини