Тут «штанга», як її не пояснюй: політтехнолог «Єдиної альтернативи» про встановлення турнікету

16.06.2021

Руслан Рохов розкритикував міську владу Чернівців за встановлення на вході до Ратуші турнікету

Позитивних результатів на виборах Роман Клічук та «Єдина альтернатива» досягли в тому числі і завдяки політтехнологу, який працював на їх партію – Руслану Рохову. Але навіть він не зрозумів для чого в міськраді встановили турнікет і назвав це символом відгородження від людей, адже демократичні влади першим ділом прибирають турнікети і забори, які відділяють владу від людей.

Коли політтехнолог «Єдиної альтернативи» дізнався про встановлення турнікету він написав, що це прикрий крок і зазначив, що нова міська влада після інавгурації наробила вже багато помилок

«Прикрий крок… Я б такий точно не радив би робити, якби поцікавились моєї думки… Але то таке… Взяти відповідальність на себе — значить пожинати результати прийнятих рішень.

Помилок від інавгурації дуже багато. В тому числі символічних. Чи будуть робити з них висновки, буде видно. Про те що і як було би краще робити, сказано дуже багато дуже великим колом людей…», – написав Рохов.

Згодом секретарка міськради Марина Кирилюк записала відео виправдання необхідності встановлення турнікету, але в коментарях Руслан Рохов відповів їй, що «тут «штанга», як її не пояснюй».

«Відкритість – це один з принципів належного врядування. Без відкритості нема належного врядування. Турнікет – це символ закритості влади. Демократичні влади першим ділом прибирають турнікети і забори, які відділяють владу від людей. Це символізує відкритість нової влади. Встановлення турнікету – це символ відгородження від людей. Що нова влада буде закритою від громади. Встановлення турнікету в ЧМР дуже поганий символ, і мінус для доступності», – відповів політтехнолог «ЄА» Марині Кирилюк у коментарях до її відео.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи