Секретар РНБО пригрозив Клічуку «швидкими заходами» у разі відкриття у Чернівцях російського супермаркету

16.06.2021

За інформацією ЗМІ у Чернівцях планували відкрити супермаркет «Mere», бенефіціарним власником якої є російський бізнесмен

Днями у ЗМІ з’явилася інформація, з посиланням на директора з розвитку мережі «Mere» в Україні Артема Хоменка, що мережа супермаркетів Mere, відкриє у червні магазини у Чернівцях, Миколаєві та декількох інших містах України. Про це повідомляє Retailers. Згідно з офіційними даними, кінцевим бенефіціаром мережі супермаркетів Mere є російський бізнесмен Сергій Шнайдер,  повідомляє РБК Україна.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, коментуючи цю інформацію на прес-конференції на форумі “Україна 30” заявив, що вихід російської мережі супермаркетів на український ринок неможливий, і пригрозив мерам та депутатам, які планують співпрацювати з мережею російських супермаркетів, швидко застосувати заходи.

Як це взагалі можливо, це чисто провокаційні речі. Якщо не дай Бог якась міська влада дозволить цим хлопам працювати, повірте, у нас вистачить розуміння, що це робити неможливо… Нехай у себе там, у них є де розвиватися, Хабаровськ… нехай туди їдуть і розвивають дискаунтери… Якщо міська влада буде давати преференції російському бізнесу, якщо мова йде про Миколаїв, то до мера і депутатів дуже швидко будуть застосовані (заходи, – ред.), тому що без їх рішення цього зробити не можна“, – зазначив Данілов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи