Клічук має найнижчий рейтингів з-поміж усіх голів обласних центрів, – політтехнолог «Єдиної альтернативи»

16.06.2021

На думку Руслана Рохова, подальше не долучення мешканців міста до ухвалення рішень та показове ігнорування обурення людей, призведуть до пошуку виборцями альтернативи «Єдиній Альтернативі»

Політтехнолог «Єдиної альтернативи» Руслан Рохов повідомив, що Чернівецький міський голова Роман Клічук, має один з найнижчих рейтингів з-поміж усіх голів обласних центрів, а 50% чернівчан незадоволені роботою мера. Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці посилаючись на результати проведеного опитування.

«Наразі Роман Клічук має один з найнижчих рейтингів з-поміж усіх голів обласних центрів. При цьому задоволені першими 100 днями міського голови менше 50%. Ті ж які задоволені, на мою думку, більшою мірою в очікуванні позитивних змін, ніж бачать їх. На доважок є майже 50% невдоволених», – розповів політтехнолог.

Руслан Рохов проаналізував дії «Єдиної альтернативи» та мера на прикладі встановлення турнікету, і вважає, що це призведе до падіння рейтингів партії та Романа Клічука не стільки тому, що багато мешканців обґрунтовано проти встановлення турнікету, а тому, що проігноровано волю членів громади і поставлено до її відома, що рішення не обговорюється і перегляду не підлягає.

На думку політтехнолога, подальше показове ігнорування обурення людей, призведуть до пошуку виборцями альтернативи «Єдиній Альтернативі».

«Подальше відгородження від громади, незадовільне інформування про наміри, не долучення мешканців міста до ухвалення рішень і показове ігнорування обурення людей, призведуть до стрімкого відтоку виборців та їх пошуку альтернативи Єдиній Альтернативі», – наголосив Рохов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини