Стало відомо кого Клічук призначив керувати новими департаментами міськради

15.06.2021

Серед них кум заступника мера Зазуляка, начальник СІЗО, два представника «ЄС» та партієць «Єдиної альтернативи»

Роман Клічук призначив керівників п’ятьох нових департаментів та одного управління. Усі призначення відбулись непрозоро і без конкурсу. Посади в нових департаментах мер поділив між трьома політичними силами з його більшості в міськраді (Єдина альтернатива, Європейська солідарність та «Пропозиція»).

Директором департаменту соціально-економічного розвитку та стратегічного планування Чернівецької міської ради призначено Сергія Бостана, який наразі очолює фракцію «Європейської солідарності» у міськраді.

Департамент урбаністики та архітектури очолив Андрій Тимофійчук. Раніше він був призначений керівником ДМБК. Андрій Тимофійчук є кумом заступника міського голови Василя Зазуляка.

Директором департаменту інфраструктури та благоустрою Клічук призначив Григорія Прохоренка. Він до цього очолював ДЖКГ, який ліквідували. До роботи в міськраді був комерційним директором інтернет-провайдера “Langate” та балотувався до міської ради від політичної партії «Єдина альтернатива».

Директором новоствореного департаменту транспорту та поводження з відходами Чернівецької  міської ради Роман Клічук, як завжди без конкурсу, призначив Петра Лисака. Він кілька років керував чернівецьким слідчим ізолятором (СІЗО).

Директором департаменту соціальної політики Чернівецької  міської ради призначено Наталію Фрунзе, яка є депутаткою міськради фракції «Європейська солідарність».

Директором управління комунальної власності Чернівецької міської ради призначено Ярослава Городенського. Раніше працював у податковій, а згодом очолював різні структурні підрозділи за часів мерства нинішнього керівника фракції «Пропозиція» Олексія Каспрука.

Нагадаємо, що з 15 червня Клічук створив 5 нових департаментів та одне управління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини