Фірма Зазуляка збудує багатоповерхівку в історичному центрі Чернівців

08.06.2021

Біля Соборної площі, вже з’явилися вантажівки

Поблизу Соборної площі, в історичному центрі Чернівців, невдовзі може з’явитися багатоповерхівка, яку збудує фірма пов’язана із заступником Чернівецького міського голови Василем Зазуляком.

За адресою Героїв Майдану, 20, знаходиться будівля колишнього хлібзаводу на ділянці майже пів гектара. Цей ласий для забудовників шматочок отримала ЖБК «Зоряний-5», тісно пов’язана із Зазуляком. Спочатку фірма взяла в оренду цю земельну ділянку для, нібито, обслуговування виробничих будівель. А коли Зазуляк вже став членом виконкому, змінили цільове призначення під будівництво багатоквартирного будинку.

Цікаво, що у квітні 2021 року ЖБК “Зоряний-5” очолив Олег Максимюк, який разом із Зазуляком є співзасновником ЖБК «Водограй».

Днями там розпочали вже роботи і на об’єкті, чернівчани вже помітили техніку.

«Як і очікувалось, після приходу до влади будівельників, центр міста почали забудовувати…. Василь Зазуляк незважаючи на те, що буферна зона, що це старий центр ,почав будувати на Героїв Майдану 20. Ласий кусочок «золотої» земельки, але суцільні обмеження та заборони (не можна високоповерхові будинки, червоні лінії), але ж не для того «ментально інші» прийшли до влади, щоб звертати увагу на заборони-їм можна всьо! Ці «ефективні» менеджери, ці комерсанти не вдарили ще палець об палець для міста, а от для себе любимих все роблять- посади своїм, земельку своїм…», – написала на своїй сторінці в мережі фейсбук Катерина Пужак.

Напередодні виборів кандидат в мери Роман Клічук, запевняв, що ніхто не буде там зносити будинок і будувати багатоповерхівку, і все буде в межах закону.

«Мер міста не зносить жодного будинку, я не збираюся нічого особисто зносити. Члени команди, які є в альтернативі, вони переді мною не звітують, що де вони купили.  

Я впевнений, що вони зроблять усе згідно чинного законодавства, з погодженням з усіма структурами які мають за це відповідати», – наголошував Клічук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи