Клічук знову без конкурсу призначив працівника фірми «Рома» на високу посаду в міськраді

02.06.2021

Віталій Колодрібський понад 10 років працював на приватній фірмі мера

Міський голова продовжує працевлаштовувати в міськраді працівників своєї фірми «Рома». Згідно з розпорядженням Чернівецького міського голови з 2 червня 2021 року начальником управління порядку та контролю за благоустроєм міської ради призначено Віталія Колодрібського. Про це повідомляє пресслужба міськради. Раніше цю посаду обіймав Сергій Обшанський, який вчора повідомив про звільнення.

Віталій  Колодрібський працював у міліції, в Управлінні державної служби боротьби з економічною злочинністю, згодом у підрозділах по боротьбі з корупцією та внутрішньої безпеки податкової міліції.

З 2010 року до травня цього року працював директором з питань безпеки та контрольної роботи  ТОВ «Рома».

У травні 2021 року, за схемою уникнення відкритого конкурсу, був призначений радником, а згодом начальником управління порядку та контролю за благоустроєм.

В декларації про доходи Колодрібський вказав, що у власності його родини перебуває квартира, будинок, три земельні ділянки та два автомобілі.

За минулий рік декларант отримав 341 тисячі гривень зарплати на фірмі «Рома» та 83 тисячі пенсії. Його дружина задекларувала 256 тисяч гривень зарплати, а дочка, яка також працює у фірмі «Рома», 81 тисячу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи